Advocaat Suzan de Jong

Als advocaat ben ik gespecialiseerd in problemen op het terrein van werk, inkomen, ziekte, re-integratie en uitkeringen (vooral WIA). Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de rechtspraktijk. Ik zie in dat problemen rond werk en inkomen nooit gelegen komen en veel spanningen kunnen veroorzaken. Iedereen reageert daar weer anders op. Graag bied ik cliënten daarom op een persoonlijke manier, deskundige rechtshulp tegen een betaalbare prijs. Dat doe ik ook op basis van een toevoeging.

Per situatie bespreek ik wat de beste aanpak is. Bij arbeidsongeschiktheidsuitkeringen (WIA, ZW, Wajong) kijk ik bijvoorbeeld naar de medische onderbouwing. Vaak is medische informatie van een arts of behandelaar heel belangrijk. Omdat ik weet hoe het UWV precies beoordeelt zie ik wat nodig is om de kansen in bezwaar en beroep te vergroten. Zo kan ik de behandelaars vragen om de juiste medische informatie te geven. Ook heb ik in mijn netwerk medische deskundigen die ik kan raadplegen.

Cliënten krijgen van mij meteen bericht als iets gebeurt in hun zaak. Ik vind het belangrijk dat zij weten waar ze aan toe zijn.

Specialisatie bezwaar uitkering

Overig

 

Stel uw vraag

    Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden